VormVitaal Limmen

Je goed voelen en er goed uitzien, zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, dat begrijpt iedereen. Heb jij een steuntje in de rug nodig? In Limmen staat Karin van Twuyver voor je klaar. Zij helpt je graag met Electric Muscle Stimulation (EMS), cupping, endermologie en PS. Food & Lifestyle.

01.

Figuur verbetering met EMS

Wil jij graag gewicht verliezen maar ben je geen fan van de sportschool? Of je het nou te druk hebt of fitnessen jou niet aanspreekt, een EMS behandeling is misschien wel wat voor jou.

Van het verbeteren van je figuur tot spierversteviging; afvallen met EMS-behandeling is het snelste en effectiefste gewichtsverlies programma. 

02.

Cupping

Een cupping massage komt voort uit de traditionele Chinese geneeskunde. Bij deze eeuwenoude techniek wordt er gebruik gemaakt van bollen. Deze cups worden met de open kant op de geoliede huid geplaatst. De cups trekken zich vacuüm op de huid. 

Door de dieptewerking wordt celvocht, inclusief afvalstoffen, toxines, omhoog gezogen. Het vocht door het lichaam makkelijker afgebroken en afgevoerd via de poriën in de huid. Hierdoor wordt de doorbloeding sterk verbeterd, worden verklevingen losgemaakt en blokkades opgeheven. 

03.

Endermologie

LPG Endermologie is intensieve bindweefselmassage waarbij gebruik wordt gemaakt van een LPG-apparaat. Deze mechanische stimulatie van cellen, endermologie genoemd, maakt het mogelijk de huid opnieuw te activeren op een natuurlijke en pijnloze manier. 

Door de zuigende en rollende werking van het endermologie apparaat worden de fibroblasten gestimuleerd. Hierdoor worden de elastine vezels geactiveerd en worden vrije vetzuren afgevoerd. De aanmaak van collageen wordt gestimuleerd

04.

PS. Food & Lifestyle

Je goed voelen’, volop energie hebben en blij zijn met wie en wat je in de spiegel ziet. Dat gaat verder dan een cijfer op de weegschaal. Dat gaat over een gelukkige en gezonde levensstijl die je op het lijf geschreven is. Als coaches kunnen wij daarbij helpen en zijn dat duwtje in de rug als jij dat nodig hebt. 

Met PS. food & lifestyle verlies je niet alleen het gewenste gewicht, maar bereik je ook blijvende verandering in je levensstijl. Elke week bespreken we uitgebreid de vooruitgang en doorloopt je simpel en doeltreffend de fases van het programma. Zo werk je toe naar een gezonde levensstijl die je ook ná het programma volhoudt.

Afspraak VormVitaal Limmen Boeken

Over Karin van Twuyver

Na 27 jaar in de verzekeringen gewerkt te hebben heb ik in 2017 het roer omgegooid en ben ik met mijn eigen afslanksalon begonnen, daar ik zelf zo’n mooi resultaat had behaald. Ik had na jaren jojo’en had ik eindelijk de methode gevonden die mij erbij hielp om op gewicht te komen en te blijven, dat wilde ik graag met andere delen zo doende ben ik in 2017 begonnen met mijn salon in Limmen, daarna volgde Heemskerk en sinds 2022 ook Alkmaar erbij! Lees hier meer over Karin van Twuyver.