VormVitaal Alkmaar

Je goed voelen en er goed uitzien, zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, dat begrijpt iedereen. Heb jij een steuntje in de rug nodig? In Alkmaar staat Karin van Twuyver voor je klaar. Zij helpt je graag met Electric Muscle Stimulation (EMS).

01.

Figuur verbetering met EMS

Wil jij graag gewicht verliezen maar ben je geen fan van de sportschool? Of je het nou te druk hebt of fitnessen jou niet aanspreekt, een EMS behandeling is misschien wel wat voor jou.

Van het verbeteren van je figuur tot spierversteviging; afvallen met EMS-behandeling is het snelste en effectiefste gewichtsverlies programma. 

Afspraak VormVitaal Alkmaar boeken

Over Karin van Twuyver

Na 27 jaar in de verzekeringen gewerkt te hebben heb ik in 2017 het roer omgegooid en ben ik met mijn eigen afslanksalon begonnen, daar ik zelf zo’n mooi resultaat had behaald. Ik had na jaren jojo’en had ik eindelijk de methode gevonden die mij erbij hielp om op gewicht te komen en te blijven, dat wilde ik graag met andere delen zo doende ben ik in 2017 begonnen met mijn salon in Limmen, daarna volgde Heemskerk en sinds 2022 ook Alkmaar erbij! Lees hier meer over Karin van Twuyver.

Recensies VormVitaal Alkmaar