Figuur verbetering met EMS

Figuur verbeteren en spieren opbouwen zonder maar 1 vinger op te tillen

Wil jij graag gewicht verliezen maar ben je geen fan de sportschool? Of je het nou te druk hebt of fitnessen jou niet aanstaat, dan is het snelle en effectieve gewichtsverlies EMS figuur verbetering behandeling wel iets voor jou.

EMS behandeling, wat is het precies?

EMS staat voor elektrische spier stimulatie. Met deze elektrostimulatie (EMS) en ultrasound trainen wij de spieren en verwijderen we vet uit je vetcellen. Ondertussen kan jij lekker blijven liggen, ons geavanceerde apparaat doet verder het werk. Dit noemen wij ‘Slim in Shape’. Met het EMS-apparaat worden doelgericht bepaalde spier(groepen) getraind. 

Met het apparaat Mya, werkt middels ultrasound en elektro stimulatie. De spier wordt geactiveerd zonder dat deze bewust aangespannen wordt. Zo versterken je spieren en wordt de doorbloeding verbetert. Zo’n verhoogde doorbloeding zorgt dan weer voor zuurstofvoorziening en een goede stofwisseling. Hoe vaker de spieren gestimuleerd worden, neemt de conditie en belastbaarheid toe. 

Voordelen EMS

Zo heb je in 40 minuten hetzelfde resultaat als 20.000 tot 30.000 sit-ups of squats. En dat allemaal zonder inspanning! Jouw leef- en eetpatroon wordt ook meegenomen. Zo zorgen wij er samen voor dat (indien gewenst) je gewicht verliest en je spieren sterker worden.

Met ruim 7 jaar ervaring, weet je zeker dat je bij ons goed zit. Vanwege onze ruime openingstijden kan je altijd bij ons terecht. We zijn ook ’s avonds geopend. Onze behandelingen zijn geheel pijnloos en veilig.

Wij behandelen niet bij

Wij behandelen niet indien je zwanger bent, borstvoeding geeft, hart, – of vaatziektes hebt, recent een beroerte hebt gehad, een pacemaker hebt, kanker hebt gehad korter dan 2 jaar of een koperen spiraaltje hebt.

Hoe werkt een EMS behandeling?

Je spieren worden door middel van elektrische impulsen uit de hersenen aangestuurd. De zenuwen die de spier aansturen geven door middel van elektrische signalen door of de spiervezels zich moeten aanspannen. Een EMS-apparaat neemt de aansturing van de spieren voor een groot deel over.

D.m.v. elektrostimulatie worden de spieren zeer intensief getraind. Hierdoor wordt de brandstofvraag verhoogd en zal uit het eigen, opgeslagen vet worden gehaald. Gevolg is dat door de opbouw van spieren en het legen van de vetcel door het ultrasound, je een verbetering van je figuur krijgt, en een verlaging van je vetpercentage. Tijdens de behandeling plaatsten wij 16 pads op je spieren. Dit zijn meestal je buik, billen en benen. Je geeft zelf aan hoe hoog je de instelling kunt hebben, er is geen kans op overbelasting of blessures.

Hoeveel EMS behandelingen zijn er nodig?

Het aantal behandelingen is sterk afhankelijk van jouw klachten, het doel dat je voor ogen hebt, de conditie van je huid en hormoonhuishouding. 

De meeste mensen starten eerst met 10 of 15 rittenkaart. Wil je liever geen grote aanpassingen doen aan je eet- of leefpatroon?  Of wil je echt veel kilo’s verliezen, dan is een 26x rittenkaart natuurlijk beter én voordeliger!

EMS is geschikt voor

01.

Gewichtverslies

●       Verlies van centimeters en vet

●      Figuurcorrectie met meetbaar resultaat 

02.

Spieropbouw

●       Spieropbouw

●       Versterken spieren

●       Spieren losser maken 

03.

Strakkere huid

●    Huidversteviging

●       Versterking bindweefsel

●       Strakker lichaam 

●       Vermindering cellulite

04.

Vitaliteit

●       Verbetering stofwisseling

●       Betere doorbloeding

●     Vermindering overmatig vocht

Resultaat met VormVitaal

Nathalie is ruim 33 kilo afgevallen bij VormVitaal! Middels 1 keer in de week een behandeling met ons EMS en Ultrasound apparaat, en ook hebben wij haar gecoacht om haar voedingspatroon aan te passen.