De Kuma Shape

Anti cellulite behandeling

Cellulite komt bij 80 tot 90% van de vrouwen voor, ongeacht gewicht of BMI. Er is doorgaans lastig vanaf te komen, maar daar komt nu verandering in. Met de Kuma Shape behandelingen, verdwijnt vet als sneeuw voor de zon. Dit geweldige apparaat is een combinatie van een bindweefselmassage, vacuüm-massage, infrarood en radiofequentie,

Kuma Shape: dé oplossing tegen cellulite, vetrolletjes en striae

Putjes in billen en bovenbenen, een verslapte huid: we willen het liever niet. Dat heeft niets met je gewicht of BMI te maken. Meer dan 80% van alle vrouwen heeft last van cellulite, in de volksmond ook wel sinaasappelhuid genoemd. Hoor jij ook bij die 80%? Heb je ook, zonder succes, geprobeerd om van die putjes op de typische probleemzones als bovenbenen, dijen en billen af te komen? Dan is de Kuma Shape-kuur wat voor jou. Met deze nieuwe methode wordt vet verbrand, de huid gelift en strakker gemaakt en cellulite zichtbaar verminderd.

De Kuma Shape is niet alleen de oplossing voor cellulite, maar ook voor vetrolletjes, striae en verslapte huid op de buik en bovenarmen. De behandeling zorgt voor een verstevigde, gladdere huid en verbetert de kwaliteit van het collageen, zodat de huid elastisch en soepel wordt.

Wat is het resultaat?
1 Krimpen van de vetcellen
2 Verminderen van cellulite met zichtbaar resultaat.
3 Strakkere huid door verhoogde aanmaak van elastine en collageen al na de eerste behandeling
4 Afvoer van de afvalstoffen door op gang brengen van de lymfedrainage
5 Zachtere en gladdere huid.

Hoe werkt het?

De Kuma Shape is het veilige alternatief voor liposuctie. Het combineert radiofrequentie, infrarood, vacuümmassage en bindweefsel massages.
Door al deze energieën te combineren kan warmte de huid op een diepte van 15 millimeter binnenkomen.

Het infrarode licht dat tijdens de Shape-behandeling wordt gebruikt, zorgt ervoor dat het volume van de vetcel afneemt en pakt de (interne) structuur van deze cellen aan. De radiofrequentie zorgt voor een milde contractie en de vacuümmassage lost verklevingen in het bindweefsel op, terwijl de rollers de bloedcirculatie en de lymfedrainage stimuleren.

Hoe verloopt een behandeling?

De behandeling wordt op de blote huid uitgevoerd op de specifieke probleemzone en
is volledig pijnloos. Direct nadat de behandelkop de eerste banen heeft gemaakt, zal de huid lichtrood kleuren. Hierbij verspreidt een prettige warmte zich van binnenuit.
De behandeling duurt ongeveer 30 á 40 minuten. Voor een goed resultaat zijn gemiddeld 10 behandelingen genoeg. Tijdens de kuur gaan we 8 keer behandelen met de Kuma shape en 2 keer met ons Mya apparaat. Zodra het gewenste resultaat is bereikt, adviseren wij om eensper 2 à 3 maanden terug te komen voor onderhoudsbehandelingen. In sommige gevallen is het aan te bevelen de onderhouds behandeling te combineren met bijvoorbeeld een drainage behandeling met ons Mya apparaat.

Wij behandelen niet bij

Wij raden zwangere vrouwen en personen die bloedverdunners slikken een endermologie behandeling af.