Contact

Heb je een vraag, opmerking of mededeling? Wij helpen je graag!

Onze vestigingen

Stuur ons een bericht

Dit bericht is gericht aan:

Heb je een algemene vraag? Gebruik dan het contactformulier op deze pagina. Heb je een specifieke vraag voor een vestiging, neem dan contact met de desbetreffende vestiging. Zie in het menu vestigingen.

Contactformulier

Veel gestelde vragen

De behandelingen zijn niet pijnlijk, al heeft het wel een lekker trekkend gevoel aan je spieren. Wij zeggen altijd: je mag het best voelen, maar pijn moet het niet gaan doen.

Het is zeker niet alleen voor vrouwen. In onze studio’s komen zo’n 35% mannen.

Nee zeker niet. Al naar gelang jouw wens bespreken we wat de beste behandeling is voor jou. Wel hebben we alles in huis om het jou makkelijker te maken.

Ja zeker! Wij krijgen gemiddeld mensen tussen de 40 en 90 jaar bij ons.

Ja zeker! Wanneer je binnenkort een knie operatie krijgt, of net hebt gehad, is heel fijn om super snel je spieropbouw weer terug te krijgen. Overleg dit eerst ook even met de behandelend arts/ fysiotherapeut.

Ja zeker. Wij hebben cliënten die daar heel veel baat bij hebben.

Cupping massage is een hele fijne manier om stijve spieren weer losser te krijgen.

Onze vestigingen zijn ook in de avond geopend tot 21.00 uur. Vraag bij jouw vestiging welke avonden dit zijn.

Ja zeker, bij de vestigingen is voldoende parkeergelegenheid om makkelijk de auto te parkeren.

In principe is het voor iedereen geschikt vanaf 18 jaar geschikt. Wij behandelen niet wanneer er sprake is van hart,- of vaatziekten, het hebben van een pacemaker, wanneer je zwanger bent of borstvoeding geeft, je recent kanker of een hartinfarct hebt gehad en nog onder behandeling bent, je last hebt van zwaar oedeem (voor EMS) of een koperen spiraaltje hebt.