PS. food & lifestyle

Wij zorgen dat je weer grip krijgt op jouw gezonde levensstijl

Je goed voelen’, volop energie hebben en blij zijn met wie en wat je in de spiegel ziet. Dat gaat verder dan een cijfer op de weegschaal. Dat gaat over een gelukkige en gezonde levensstijl die je op het lijf geschreven is. Als coaches kunnen wij daarbij helpen en zijn dat duwtje in de rug als jij dat nodig hebt. 

Wat is PS. food & lifestyle precies?

Met PS. food & lifestyle verlies je niet alleen het gewenste gewicht, maar bereik je ook blijvende verandering in je levensstijl. Elke week bespreken we uitgebreid de vooruitgang en doorloopt je simpel en doeltreffend de fases van het programma. Zo werk je toe naar een gezonde levensstijl die je ook ná het programma volhoudt. 

Afslanken hoeft dus geen straf te zijn. De eiwitrijke en koolhydraatarme eetmomenten zorgen voor verlies van vetmassa en behoud van spiermassa. De stofwisseling blijft hierdoor hoog en daarmee voorkomt je het jojo-effect. 

Op maat gemaakt voedingsschema

Afhankelijk van jouw wensen en behoeften, maken wij een voedingsschema. Je ontvangt een dag- en weekmenu. Gemiddeld heb je 6 eetmomenten per dag. Hiervan zijn 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes. In de eerste fase maak je bij de meeste eetmomenten gebruik van de producten van PS. food & lifestyle. De lunch en het diner worden onder andere aangevuld met groenten, vlees/vis/vegetarisch. 

De producten van PS. food & lifestyle kan je vergelijken met gangbare voedingsmiddelen, zoals muesli, crackers, rijst, pasta en diverse snacks. Je gaat hiermee niet minder eten, maar ánders. Hierdoor is het makkelijk vol te houden en deel je jouw dag naar wens in.

Wij behandelen niet bij

Wanneer is dit niet geschikt?

Wekelijks consult en blijvende resultaten

Wekelijks komt je op consult om uw resultaten te bespreken en leren wij je wat een gezonde levensstijl precies inhoudt. Ook geven we je wat handige tips. 

Na het bereiken van je gewenste gewicht blijft je onder onze persoonlijke begeleiding, zodat je het behaalde resultaat ook daadwerkelijk behoudt.

PS. food & lifestyle, hoe gaat dat in zijn werk?

We starten met een uitgebreide intake. In dit gesprek worden je wensen en doelen besproken. Zodra je begint met het programma, start je met het starterspakket. Dit bevat alles wat je nodig hebt voor je eerste week. Denk aan producten, een kookboek en brochures die je op weg helpen. Daarna kom je wekelijks langs op consult en neem je de producten naar huis die je lekker vindt. We evalueren de opgestelde doelen en je wordt gewogen. 

Gemiddeld verlies je gemiddeld 1-2 kilo per week. Dit hangt af van je geslacht, leeftijd, lengte, dieet verleden en medicatie. Samen kijken we naar de veranderingen die je hebt doorgemaakt. We bespreken de struikelblokken en kijken naar eventuele oplossingen. Via de speciaal ontwikkelde app kan je contact met ons opnemen. Ook genereer je hier je eigen weekmenu en bestel je hier producten.

Wekelijks consult en blijvende resultaten

Hoeveel dit programma je precies gaat kosten, verschilt per persoon en is afhankelijk van je doel. Een product of eetmoment kost ongeveer € 2,70. Gemiddeld nemen cliënten in de eerste fase 5 producten per dag. In dat geval ben je in de eerste fase € 13,50 per dag en ongeveer € 90,- per week kwijt. Deze producten vervangen voor het grootste deel de voeding die je normaal bij de supermarkt koopt, deze kosten kan je er dus eigenlijk vanaf trekken. 

Daarnaast is de begeleiding en de consulten hierbij inbegrepen.  Zodra uw gewenste gewicht is bereikt nemen de producten per dag af, maar blijft de begeleiding bestaan.

Voordelen van PS. food & lifestyle

01.

Blijvend resultaat

  • Behoud van je spiermassa
  • Geen jojo-effect
  • Eiwitrijke, koolhydraatarme producten
  • Voedingsplan op maat

 02.

Een nieuwe levensstijl

  • Gepersonaliseerde weekmenu’s
  • Echte gedragsverandering voor een blijvende gezonde levensstijl
  • Makkelijk, lekker en gezond eetpatroon


03.

Goede coaching

  • Begeleiding van een gecertificeerde PS. food & lifestyle coach
  • Een persoonlijk stappenplan
  • Een jaar lang nabegeleiding van je coach