Karin van Twuyver stelt zich voor

Karin van Twuyver, getrouwd en moeder van volwassen kids!

Na 27 jaar in de verzekeringen gewerkt te hebben heb ik in 2017 het roer omgegooid en ben ik met mijn eigen afslanksalon begonnen, daar ik zelf zo’n mooi resultaat had behaald.

Eigen ervaringen delen

Ik had na jaren jojo’en had ik eindelijk de methode gevonden die mij erbij hielp om op gewicht te komen en te blijven, dat wilde ik graag met andere delen zo doende ben ik in 2017 begonnen met mijn salon in Limmen, daarna volgde Heemskerk en sinds 2022 ook Alkmaar erbij!

Veel plezier in mijn werk

Hoe leuk is het om mensen die vaak al jaren schommelen met hun gewicht te helpen bij het behalen en behouden van hun doel, maar ook klanten die voor een operatie zitten waar de bmi naar beneden moet of de spieren sterker moeten voor een een knieoperatie al met al haal ik hier zoveel voldoening uit.

Laat mij je helpen!

Ieder die bij ons komt heeft een ander doel en dat maakt ons werkt zo mooi en fijn. Interesse in een behandeling? Neem dan snel contact op!

VormVitaal

Meer Nieuws