Super snel slank voor de zomer

Klaar voor een strakke zomerlook?

Als je snel wilt afvallen voor bijvoorbeeld die zomervakantie of dat speciale feest, zijn wij er om je te helpen. Ons aanbod omvat een 24-daagse kuur, perfect om snel die kilo’s kwijt te raken. De naam van deze kuur? Bio-Original.

Bio-Original is een afslankkuur van 24 dagen die voornamelijk gericht is op het vermijden van vetten en koolhydraten.

Binnen 24 dagen kilo's kwijt!

De kuur bestaat uit 24 glazen ampullen met vloeistof, 48 hoogwaardige multivitamines en een uitgebreid boekje met stapsgewijze uitleg en heerlijke recepten. Bio-Original is ontworpen als een standaard 24-daagse afslankkuur, maar kan worden verlengd of ingekort naar wens. Gedurende deze periode volg je een voorgeschreven dieet dat volledig wordt beschreven in het boekwerk ‘Beter in Balans’, dat gratis wordt meegeleverd bij elke Bio-Original kuur. Om het dieet te ondersteunen, begin je elke ochtend met de Bio-Original vloeistof uit de ampul. Deze vloeistof bevat onder andere L-Carnitine, citroenzuur en gedestilleerd water – de basisvloeistof.

Afvallen zoals jij het wilt

Bio-Original biedt een allesomvattend afslankprogramma met een uitgebreid begeleidend boekwerk. Stap voor stap leidt het boek je door de afslankdagen en de stabilisatiefase heen. Ook richten we ons op de fase waarin je het uiteindelijk weer zelf moet doen, en met onze tips gaat dat zeker lukken.

Kortom, als je snel wilt afvallen, of zelfs nog sneller in combinatie met drainageprogramma’s en/of endermologiebehandelingen, hebben wij alles in huis om je succes te garanderen.

VormVitaal

Meer Nieuws