Annemiek Hendrikse stelt zich voor

Ik weet hoe het is...

Ik weet hoe het is… Ik zal eerst mijn verhaal vertellen, zodat jij weet waar ik vandaan kom. Ik ben mijn hele leven al aan het vechten tegen mijn gewicht. Ik heb daardoor ook alle diëten al wel eens geprobeerd. Vaak afgevallen, ook vaak weer aangekomen. 

Eigen visitekaartje

 Ik ben in april 2018 gestart met mijn eigen afslankstudio in Zaandam. Omdat ik ook wel het visitekaartje voor mijn eigen bedrijf moest zijn, was het ook voor mij een uitdaging om al mijn kilo’s weer te verliezen. Maar het was voor mij een kwestie van nu of nooit… 

Goede ervaringen

Lang verhaal kort: ik ben mijn voedingsgewoontes gaan aanpassen, en tevens 2x in de week heb ik een behandeling gekregen met ons prachtige apparaat. Daarmee ‘legen’ we de vetcellen, trainen heel erg intensief je spieren, zodat je sterker en slanker wordt. Immers, een strakkere spier maakt je slanker. Je vetpercentage daalt dus, je spieren worden sterker. Geen crash dieet dus, waarbij je juist spierafbraak krijgt. 

Laat mij je helpen!

Ik ben inmiddels 23 kilo afgevallen. Mijn doel is niet om heel erg dun te worden, dat past niet zo bij mij. Wel voel ik me heerlijk. Ik ben een stuk fitter, beweeg mij makkelijker, geen stijve spieren meer, en mijn kleding staat én zit zoveel leuker en lekkerder. Wil jij ook graag lekkerder in je vel zitten? Laat mij je helpen. Liefs, Annemiek

VormVitaal

Meer Nieuws

Super snel slank voor de zomer

Als je snel wilt afvallen voor bijvoorbeeld die zomervakantie of dat speciale feest, zijn wij er om je te helpen. Ons aanbod omvat een 24-daagse kuur, perfect om snel die kilo’s kwijt te raken. De naam van deze kuur? Bio-Original.

Lees Verder »