Staat het getal op de weegschaal jou niet aan?

Het cijfer op de weegschaal valt wéér tegen

Aarrghhh! Herken jij dat ook? Sta je op de weegschaal geeft ie nét dat ene cijfertje in beeld die je niet in beeld wilt hebben… En nu? Je kan je er natuurlijk bij neer leggen, maar je kan ook direct actie ondernemen!

Wacht niet langer en onderneem actie

Boek nu een proefbehandeling voor een gereduceerde prijs. In plaats van €69,00 betaal je nu slechts €49,00. Hiervoor krijg je een passend advies én  persoonlijk plan van aanpak voor terug. Jij bent natuurlijk super gemotiveerd en met iedere week een behandeling kan je erop vertrouwen dat die kilo’s aan het einde van het traject als sneeuw voor de zon verdwenen zijn. Nieuwsgierig? 

Boek een proefbehandeling

Boek dan nu een proefbehandeling! Deze aanbieding duurt tot het einde van het jaar, dus wacht niet te lang. Waarom zou je wachten met je nieuwe voornemens tot het nieuwe jaar begint?

VormVitaal

Meer Nieuws

Super snel slank voor de zomer

Als je snel wilt afvallen voor bijvoorbeeld die zomervakantie of dat speciale feest, zijn wij er om je te helpen. Ons aanbod omvat een 24-daagse kuur, perfect om snel die kilo’s kwijt te raken. De naam van deze kuur? Bio-Original.

Lees Verder »