De zomer komt eraan!!

Happy Summer Body - VormVitaal

Bij de meeste van ons zitten helaas de winter kilo’s er weer aan! Bij ons komt er Geen crashdieet aan te pas. Maar via een speciale training met ons apparaat kan de bikini weer uit de kast.

Maar wat kan VormVitaal voor u betekenen?

 Het is een speciale behandelmethode om onder andere af te vallen en meer spiermassa op te bouwen. Er wordt gewerkt met een zeer revolutionair apparaat dat werkt met ultrasound en elektrostimulatie: De ultrasound techniek zorgt ervoor dat vet uit de vetcel gaat en via het Lymfestelsel het lichaam verlaat tegelijkertijd worden middels elektrostimulatie je spieren. Getraind die na een paar keer ook je vetten gaan verbranden Door deze combinatie is direct na de proefbehandeling tussen de 4 – 28 cm verdwenen, verspreidt over je lichaam.

Persoonlijke aandacht bij figuur verbetering

Er heerst bij ons een huiselijke sfeer, mensen moeten zich thuis voelen.  Niet voor niets komen de meeste mensen graag terug. Dat komt door zowel de resultaten als de VormVitaal heeft sinds Februari ook een vestiging in Purmerend. De eigenaresse van de vestigingen is Nancy Maasland, die net als bij al onze andere vestigingen met veel liefde en plezier iedere dag tientallen mensen helpt hun doel te bereiken. Wie zich bij VormVitaal aanmeldt komt meteen in een warm bad terecht.  

Vandaag nog van start voor een summer body

Wij raden iedereen aan om de Intake & Proefbehandeling te komen ervaren. Tijdens en na de intake & proefbehandeling, kunnen we samen bepalen wat de juiste behandeling voor iemand is. Het mooie aan VormVitaal is, dat het niet alleen bedoeld is voor mensen die willen afvallen.
Er zijn mensen die om een bepaalde reden niet meer kunnen of mogen sporten. Bijvoorbeeld omdat je een blessure of reuma hebt. Voor deze mensen is VormVitaal ook aantrekkelijk, want het zorgt ook voor spiertraining. Na een behandeling voel je je weer fit.

Profiteer nu van onze tijdelijke aanbieding!
Wie geïnteresseerd is kan zich aanmelden voor een intake en proefbehandeling. Normaal is dat 89,00 euro, maar op dit moment is er een aanbieding van 49,00 euro! Dus twijfel niet en boek nu je Intake en proefbehandeling bij VormVitaal.

VormVitaal

Meer Nieuws

Super snel slank voor de zomer

Als je snel wilt afvallen voor bijvoorbeeld die zomervakantie of dat speciale feest, zijn wij er om je te helpen. Ons aanbod omvat een 24-daagse kuur, perfect om snel die kilo’s kwijt te raken. De naam van deze kuur? Bio-Original.

Lees Verder »