VormVitaal voor bedrijven

Een gezond bedrijf levert veel op

 Gezonde én vitale medewerkers zijn productiever en verzuimen minder. Investeren in vitaliteit loont! Investeren in vitaliteit zorgt voor minder ziekteverzuim, meer productiviteit, een grotere betrokkenheid en een sterk werkgeversmerk. Maar hoe ga je aan de slag met vitaliteit? Goed nieuws:  je kunt jouw werknemers helpen hun gezondheid te verbeteren. Onze deskundigen maken jouw werknemers zich graag bewust van de impact van hun leefstijl en bieden praktische tips voor verandering. Lees hier meer!

Gezonde werknemers zijn belangrijker dan je denkt

De invloed van een ongezonde leefstijl op verzuim komt steeds vaker voor. Oorzaken kunnen zijn ongezond eten, roken, slecht slapen. Al deze factoren hebben invloed op de gezondheid van jouw medewerkers.

Wil jij aan de slag met vitaliteit en duurzame inzetbaarheid binnen jouw organisatie? Maak een afspraak met ons of plan een intakegesprek in. We kijken graag samen wat de behoefte is en hoe verbeteringen progressief te realiseren zijn.

VormVitaal voor bedrijven

VormVitaal, de naam zegt het al. Met veel enthousiasme zetten wij ons dagelijks in voor mannen en vrouwen die hun leefstijl willen verbeteren. Met een professioneel en gedreven team zijn wij sinds 2017 voor veel bedrijven een partner in het stimuleren van een gezonde leefstijl van het personeel.

Wij geloven in een preventieve en energieke aanpak die de gehele organisatie een boost geeft.

VormVitaal voor bedrijven is geschikt voor

01.

Figuur verbetering (EMS)

EMS (ElectricalMuscleStimulation) is versnelde spieropbouw middels elektro stimulatie met ons apparaat. Dit werkt ten opzichte van de sportschool vele malen intensiever. Hierdoor heb jij dan ook veel sneller resultaat. (terwijl je ontspannen op de behandeltafel ligt). Hier hoort natuurlijk ook een gezonde leefstijl bij die wij je bieden en ondersteunen.

02.

Voeding

Wat is de relatie tussen voeding en stress en welke invloed heeft voeding op de concentratie? Wat zijn slechte voedingspatronen en waarom zijn juist die zo verleidelijk? Welke alternatieven zijn gezond én haalbaar? Samen maken we met jou een haalbaar plan om je voedingspatroon te verbeteren.

03.

Cupping

Een diepwerkende massage met een geweldige, ontspannende en helende werking. De voordelen zijn vermindering van pijn in knie, nek, schouder en hoofd. Het zorgt voor vermindering van stress, het vermindert cellulitis en het versterkt je immuunsysteem.

Bedrijvenpakket 1
3-5 deelnemers

10 behandelingen

€607 (5% korting!)

15 behandelingen

€ 831,50 (7,5% korting!)

26 behandelingen

€1.255,50 (10% korting!)

Bedrijvenpakket 2
6-15 deelnemers

10 behandelingen

€ 591 (7,5% korting!)

15 behandelingen

€ 809 (10% korting!)

26 behandelingen

€ 1220,65 (12,5% korting!)

Bedrijvenpakket 3
16-40 deelnemers

10 behandelingen

€ 575 (10% korting!)

15 behandelingen

€ 786,65 (12,5% korting!)

26 behandelingen

€ 1185,75 (15% korting!)

*Meer dan 40 deelnemers? Neem dan contact op voor een oplossing op maat.