VormVitaal Zaandam

Je goed voelen en er goed uitzien, zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, dat begrijpt iedereen. Heb jij een steuntje in de rug nodig? In Zaandam staat Annemiek Hendrikse voor je klaar. Zij helpt je graag met Electric muscle stimulation (EMS), cupping, ontspanningsmassage en PS. food & lifestyle.

01.

Figuur verbetering met EMS

Wil jij graag gewicht verliezen maar ben je geen fan van de sportschool? Of je het nou te druk hebt of fitnessen jou niet aanspreekt, een EMS behandeling is misschien wel wat voor jou.

Van het verbeteren van je figuur tot spierversteviging; afvallen met EMS-behandeling is het snelste en effectiefste gewichtsverlies programma. 

02.

Cupping

Een cupping massage komt voort uit de traditionele Chinese geneeskunde. Bij deze eeuwenoude techniek wordt er gebruik gemaakt van bollen. Deze cups worden met de open kant op de geoliede huid geplaatst. De cups trekken zich vacuüm op de huid. 

Door de dieptewerking wordt celvocht, inclusief afvalstoffen, toxines, omhoog gezogen. Het vocht door het lichaam makkelijker afgebroken en afgevoerd via de poriën in de huid. Hierdoor wordt de doorbloeding sterk verbeterd, worden verklevingen losgemaakt en blokkades opgeheven. 

03.

PS. food & lifestyle

Je goed voelen’, volop energie hebben en blij zijn met wie en wat je in de spiegel ziet. Dat gaat verder dan een cijfer op de weegschaal. Dat gaat over een gelukkige en gezonde levensstijl die je op het lijf geschreven is. Als coaches kunnen wij daarbij helpen en zijn dat duwtje in de rug als jij dat nodig hebt. 

Met PS. food & lifestyle verlies je niet alleen het gewenste gewicht, maar bereik je ook blijvende verandering in je levensstijl. Elke week bespreken we uitgebreid de vooruitgang en doorloopt je simpel en doeltreffend de fases van het programma. Zo werk je toe naar een gezonde levensstijl die je ook ná het programma volhoudt.

04.

Ontspanningsmassage

Kom tot rust met een ontspanningsmassage. In onze drukke en hectische wereld is het belangrijk om tijd voor jezelf te nemen en tot rust te komen. Een ontspanningsmassage kan hierbij helpen. Het is niet alleen goed voor stijve en pijnlijke spieren, maar ook stressverlagend en goed voor je algehele welzijn.

Een ontspanningsmassage is een massage die gericht is op het verminderen van spanning in de spieren. Het wordt uitgevoerd door zachte, langzame bewegingen over het lichaam te maken met behulp van verschillende massagetechnieken zoals strijken, kneden en wrijven. De massage wordt gegeven op de blote huid .

05.

Endermologie

LPG Endermologie is intensieve bindweefselmassage waarbij gebruik wordt gemaakt van een LPG-apparaat. Deze mechanische stimulatie van cellen, endermologie genoemd, maakt het mogelijk de huid opnieuw te activeren op een natuurlijke en pijnloze manier. 

Door de zuigende en rollende werking van het endermologie apparaat worden de fibroblasten gestimuleerd. Hierdoor worden de elastine vezels geactiveerd en worden vrije vetzuren afgevoerd. De aanmaak van collageen wordt gestimuleerd

06.

Anti cellulite behandeling

Cellulite komt bij 80 tot 90% van de vrouwen voor, ongeacht gewicht of BMI. Er is doorgaans lastig vanaf te komen, maar daar komt nu verandering in. Met de Kuma Shape behandelingen, verdwijnt vet als sneeuw voor de zon.
 
Dit geweldige apparaat is een combinatie van een bindweefselmassage, vacuüm-massage, infrarood en radiofequentie. Interesse? Plan een afspraak in of neem contact met ons op voor vragen.
 

Afspraak VormVitaal Zaandam Boeken

Over Annemiek Hendrikse

Ik weet hoe het is… Ik ben mijn hele leven al aan het vechten tegen mijn gewicht. Ik heb daardoor ook alle diëten al wel eens geprobeerd. Vaak afgevallen, ook vaak weer aangekomen. Ik ben in april 2018 gestart met mijn eigen afslankstudio in Zaandam. Omdat ik ook wel het visitekaartje voor mijn eigen bedrijf moest zijn, was het ook voor mij een uitdaging om al mijn kilo’s weer te verliezen. Maar het was voor mij een kwestie van nu of nooit… Lees hier meer over Annemiek Hendrikse. 

Recensies VormVitaal Zaandam