Goede voornemens voor 2024

Goede voornemens voor 2024?

Heb jij, net zoals zovelen, goede voornemens gemaakt om af te vallen en meer te gaan sporten, omdat je denkt dat het niet anders kan? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Bij VormVitaal bewijzen we dat het ook leuker en makkelijker kan. Wij behandelen jou met ons geavanceerde apparaat ( E.M.S.), dat middels ultrasound en elektrostimulatie werkt. Bij onze behandelingen kijken wij met jou mee naar jouw huidige voedingspatroon, en maken samen met jou een op maat gemaakt voedingsplan op. Gratis en voor niets!

E.M.S, hoe werkt dat eigenlijk?

Je spieren worden door middel van elektrische pulsen uit de hersenen aangestuurd. Een E.M.S apparaat neemt de aansturing van de spieren voor een groot deel over. Dit voelt aan als een lichaamseigen activiteit ( HFT). Je kunt zelf dus lekker rustig blijven lichaam, terwijl je spieren actief aan het trainen zijn ( Electrical Muscle Stimulation). Tevens zorgt het ultrasound voor een leging van de vetcel, waardoor jij dus lekker afslankt.

5 tips om 2024 goed te beginnen!

Ook hebben wij een aantal goede tips voor jou:

  • Stel specifieke doelen op, zoals het verliezen van een bepaald aantal kilo’s, het verbeteren van je conditie of het aannemen van gezondere eetgewoontes.

  • Maak je doelen meetbaar en breek ze op kleinere, haalbare stappen. Kilo’s zijn er niet in 1 dag aangekomen, en hoeven er ook niet in 1 dag af te zijn.

  • Ga lekker water drinken zo’n 2 liter per dag, zodat je alle afvalstoffen snel weer kwijt raakt

  • Voeg smaak toe aan je water met schijfjes citroen, komkommer, munt of ( diepvries) bessen om het aantrekkelijker te maken.

  • Draag altijd een herbruikbare waterfles bij je om gemakkelijk gehydrateerd te blijven, en stel herinneringen in om regelmatig water te drinken.

    VormVitaal staat met meerdere vestigingen en ervaren personeel voor jou klaar. Informeer bij jouw vestiging naar een leuke aanbieding.

VormVitaal

Meer Nieuws

Super snel slank voor de zomer

Als je snel wilt afvallen voor bijvoorbeeld die zomervakantie of dat speciale feest, zijn wij er om je te helpen. Ons aanbod omvat een 24-daagse kuur, perfect om snel die kilo’s kwijt te raken. De naam van deze kuur? Bio-Original.

Lees Verder »